EDUCAR SENSE CÀSTIGS NI RECOMPENSES. Tercera edició: 13 i 14 de desembre de 2014

Els càstigs i les recompenses no funcionen. Hi ha alguna alternativa?. Sí, hi ha un tipus de disciplina basada en la reciprocitat, el respecte mutu i la comunicació. En aquest curs es tractaran les diferents tècniques d’aquest tipus de disciplina i es reflexionarà sobre les diferències entre el seu ús i el d’altres mètodes basats en l’autoritat o la manca de límits.

PERFIL DE LA FORMADORA: Laura Díaz de Entresotos va néixer a Santander l’any 1978. És llicenciada en Psicologia per la Universitat d’Oviedo. L’any 2002 va començar la seva carrera professional a Zoes Psicologia, la seva pròpia consulta, atenent nens i adults amb diferents problemàtiques. El 2007, quan la seva filla India tenia 3 mesos, li van recomanar el llibre de Aletha Solter “Llantos y rabietas”. Aquest llibre, unit al procés del naixement de n’India, va suposar per a ella un despertar que la va portar a aprofundir en el treball de Aletha i en la filosofia d’Educació Conscient (Aware Parenting). El 2008 es va convertir en instructora certificada de Aware Parenting. Llavors Zoes Psicologia es va transformar en “Zoes educació conscient” (www.educacionconsciente.es) amb l’objectiu de compartir aquesta filosofia de criança oferint orientació a pares i educadors i impartint xerrades i cursos. L’any 2010 va néixer la seva segona filla, Cloe.

En paraules de Laura: Dia a dia, en la meva relació amb n’India i na Cloe, basada en el Respecte i l’Amor, em faig més conscient de: Les autèntiques necessitats dels nens; La importància d’una comunicació que afavoreixi la connexió; Que el rol dels adults és escoltar i prestar assistència; La responsabilitat de proporcionar benestar i seguretat als nostres fills; Les meves pròpies limitacions i la meva necessitat d’ajuda i suport. Pots conéixer més en aquest vídeo

ORGANITZEN: Un Sombrero de Copa i NAU escola

PROGRAMA:

  • Quatre estils de disciplina
  • Càstigs i recompenses a examen
  • Estils mixtes
  • L’origen de l’enuig patern
  • Un nou paradigma
  • Límits, normes i llibertat
  • Tipus de conflictes
  • Les tres raons del comportament difícil
  • Tècnica en tres passos per a la resolució de conflictes

Per aquest curs s’ha sol·licitat a la Conselleria 1 crèdit de formació contínua del professorat.

Quan? 13 i 14 de desembre de 2014

On? Nau escola (C / Josep Antoni Cabanyes, 8. Can Valero) Horari: dissabte de 10 a 14 i de 16 a 20 i diumenge de 10 a 14 Dinar del dissabte (opcional)

Preu: 120 € (210 per a parelles) Informació i inscripcions: telefonant al 649 674 266 o 646 898 002 Places: màxim 20 persones Es pot assistir amb nadons menors de 6 mesos

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s