Inicis del projecte

NAU Escola neix d’un grup de persones amb una inquietud i una il·lusió comuna: crear una escola respectuosa amb els infants i les seves famílies. Una escola democràtica, flexible, que formi persones autònomes, capaces de decidir, de pensar, de parlar, de crear…

Tenim el convenciment que l’educació necessita un canvi, d’igual manera que la societat està canviant, no podem pretendre continuar amb un sistema educatiu pensat per una època i unes situacions diferents a les que s’estan vivint actualment. Les persones ens movem, la societat està viva. Així és com nosaltres entenem l’educació: viva i dinàmica.

Cercam un projecte de qualitat pedagògica i humana, on es treballi la consciència i la responsabilitat, en el qual els infants siguin tractats des del respecte. Un projecte que arribi als objectius marcats al currículum, quant a coneixements, procediments, valors i competències, però sempre respectant els diferents ritmes, les vivències i experiències dels menuts així com les seves emocions i sentiments.

Un projecte que contempla l’escola com una extensió de casa, un lloc on els infants s’hi trobin bé, uns espais preparats per estimular la seva curiositat, ambients equipats amb tot allò necessari perquè puguin desenvolupar la seva imaginació, la seva creativitat, on puguin aprendre a través del joc i on es puguin relacionar amb altres infants i amb adults.

I per aconseguir tot això pensam que el projecte no acaba en l’horari lectiu dels infants, sinó que NAU ha de ser un espai d’aprenentatge per a tothom: infants, famílies i educadors. És per això que organitzam accions formatives destinades principalment al col·lectiu educatiu i a les famílies que formen part d’aquest projecte però també a totes aquelles persones interessades en aquest tipus d’educació i que desitgin apropar-s’hi o aprofundir-hi.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s